Massreducering av befolkningen på jorden & Den nya världsordningen (NWO)

Jag tycker du ska läsa och ta till dig detta, stanna upp, titta på himlen en klar morgon och fundera några minuter vad det är du ser. Du kan sedan läsa om mina tankar i slutet av detta inlägg.


Det verkliga hotet för mänskligheten är den Osynliga regeringen som liksom en jättebläckfisk sprider ut sina slemmiga armar över städer, stater och nationer. 
I toppen finns en liten grupp av bankhus och detta lilla kotteri styr över USAs regering för sitt eget själviska mål.
De arbetar (undercover) under täcket i ett skådespel de själva skapat - makt över verkställande myndigeter, de lagstiftande organen, skolor, rättsväsen, nyhetsmedia och varje instans som skapats för allmänhetens beskydd. - (John Hylan, f d borgmästare i New York) 


Världseliten har gjort sin plan för reducering av mänskligheten helt klar och genomskinlig, medan de kontrollerar medvetandet hos massorna så att de inte alls skall tro på det. 


En dag kommer, då den stora massan av befolkningen önskar att de hade uppmärksammat och tagit del av de artiklar som handlade om varningar för massreducering.


Än så länge ignorerar mänskligheten massdödandet som sker runt om i världen av eliten, som fortsätter med sitt program för massreducering. 

I juni 1996 skrev Ted Turner - som startade nyhetskanalen CNN och stödjer FN, som är styrt av Världsregeringen: "En total befolkning av 250-300 milj människor, en minskning med 95% av nuvarande befolkning, skulle vara idealet!" Det är riktigt att medan miljoner av sovande amerikaner stirrar på sin "CNN-programmering" så har de ingen aning om Turners intentioner när det gäller dom själva. 


Medans många människor vaknar upp och är öppna för vad vi presenterar här, så tror alldeles för många fortfarande att problemet finns hos den som skriver detta! Emellertid är "meddelandet" korrekt.
Det finns en noga genomtänkt plan av Eliten att avfolka Jorden

"Mänsklig lycka, och förvisso mänsklig fruktsamhet, är inte så viktigt som en vild och hälsosam planet... En del av oss kan bara hoppas på att det rätta viruset blir uppfunnet:" Uttalandet kommer från David Graber, en biolog vid National Park Service. 


En psykolog vid namn Barbara Marx Hubbard, medlem och futurist/strateg vid Task Force Delta, en tankesmedja inom USAs arme, uttalar sig som så: "En fjärdedel av mänskligheten måste elimineras. Vi bestämmer över Guds valprocess för planeten Jorden. Han väljer ut, vi förstör. Vi är ryttarna på den vita hästen - Döden." 



Massavfolkning, överlevnad och förslavande


Eliten hoppas att kunna bygga ett Utopia för sig själva där de kan bli av med miljarder av "värdelösa ätare" och sedan ha alla världens resurser för sig själva. 

De planerar också att använda teknologi för att de skall kunna leva extremt långa liv inom detta Utopia (New World Order, Globalization, etc). 

Inom några hundra år kommer de som kallar sig för GenRich - som är 10% av den amerikanska befolkningen - alla att bära på syntetiska gener. 
Alla aspekter av ekonomin, media, underhållningsindustrin och vetenskapsindustrin kommer att kontrolleras av medlemmar av GenRich-gruppen.

Övriga biologiska människor kommer att arbeta som lågbetald servicepersonal eller som arbetare.
Eventuellt kommer den klass som kallas GenRich och den biologiska klassen att bli totalt separerade arter utan någon möjlighet att blanda sig med varandra och utan mer romantiskt intresse av varandra än den nuvarande människan har för schimpansen. 
I ett samhälle där frihet värderas mer än allt annat är det svårt att finna någon som helst legitim grund för att begränsa användandet av genetisk reproduktion. 
Användandet av genetisk reproduktionsteknik är ofrånkomlig. 
Det är ingen tvekan om det, antingen så gillar vi det eller inte så kommer den globala marknadsplatsen att härska i högsta grad. 
(Lee Silver i "Remaking Eden: Cloning and Beyond in a Brave New World, 1997).  



Vad tror du om det?  Är det inte tid för människan att vakna upp och ta till sig detta?   


Jag själv tror att det är det här dom vill ha ut utav chemtrail attackerna på sikt. Jag vet att chemtrails finns för jag har sett dom med mina egna ögon här i Sverige, det är en hemsk syn.
Sprayningarna har blivit mer intensiva och allt fler flygplan attackerar vår himmel. Jag såg 15-20 flygplan inom loppet av 30min som bara spydde ut flera mil lång jätte vita tjocka stråk. 
Dock kan jag inte säga till 100% om det är giftiga ämnen eller ej i molnen som bildas för det finns ju inga 100%iga bevis angående det, men om himmlen får en grå trist ton och solen hamnar halvt i skugga när dom sprayar ut skiten så måste det ju vara något som är helt åt helvete fel.



Källa: http://www.nyapolitiken.biz

Kommentarer
Postat av: eleonor

uch det var ingen rolig läsning. Men det tål att tänkas på.

Kram

Postat av: diana

Väldigt intressant inlägg.

2009-05-22 @ 16:11:49
URL: http://www.metrobloggen.se/diana
Postat av: diana

Intressat. Menar du allvar? I så fall så är det allvarligt ;( Fast det låter rätt rimligt det du skriver.

2009-07-09 @ 00:49:10
URL: http://www.metrobloggen.se/diana
Postat av: Matte

Alltså du som tror att vanligt folk är hjärntvättat. I själva verket är det ju du som är. Går på alla möjliga konspirationsteorier tex 2012, New world order. Jag tror att vissa personer har "anlag" att tro på sånt skitsnack och du verkar ju vara helt hjärntvättad av videos på youtube när folk står och försöker skrämma upp vanligt folk.



Väx upp är mitt råd till dej och ta allt med en nypa salt (Y)

2010-04-20 @ 18:35:20
Postat av: Anonym

det är hemskt att människor som Matte över mig existerar över huvud taget, det borde finnas mer som du, det sorgliga är nog att majoriteten är de som blundar för verkligheten. vi lever i en värld av ytliga egoister och det gör mig helt förkrossad varje gång jag blir påmind om det

2012-02-27 @ 11:51:34
Postat av: JIM

ÅNGA ÄTTIKA!!!



DÖDAR CHEMTRAILS!!!



SPRID DETTA VIDARE!!!!

2012-03-26 @ 21:16:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback