Chemtrails - Mitt framför våra ögon!

För er som har gjort misstaget att tro att de vita slingorna i skyn som vi ser dag efter dag, skulle vara kondens "contrails" (reguljära flygplan), eller ett annars roligt inslag på den blå himlen, kommer detta säkert som en chock.


Detta är "chemtrails", en avsiktlig sprayning av vår planet, som på olika sätt påverkar oss invånare.

NASA har sedan en tid erkänt att man sprayar. 
Planen som gör dessa operationer, är utan beteckningar vilket stider mot Internationella lagar. 


Chemtrails innehåller: Barium, Titanium, Aluminium, polymerer och mycoplasma (frysta blodkroppar av tvivelaktikt ursprung) b.l.a. och fina trådar av polymerer som vi andas in.


Vi frågar? När gavs det tillstånd att sprida gift över Svenskt luftrum, varför och av vem?


1. Chemtrails eller aerosol sprayningarna av flygplanen förändrar atmosfären på många olika sätt. T.ex har atmosfären blivit mer resonant  till elektromagnetiska frekvenser. Moln som idag ser naturliga ut är i själva verket artificiella många av dom.


2. Molnen innehåller Barium ett radioaktivt ämne. Aluminium, Titanium, Polymerer, Mycoplasma har också hittats vid provtagningar.


3. Operationen, ett sätt att testa biologiska vapen på Jordens befolkningen.


4. Läkemedelsindustrin gör billioner dollar på medicin designade för dessa dödliga och icke dödliga vapen,  sjukdomar, farsoter som befolkningen utsätts för.


5. Bakteria och virus är frystorkade, tillsammans med tillsatta metaller värms de upp i atmosfären och ger en perfekt      miljö för dessa att frodas.


6. Många länder som sprayas är ovetande om aktiviteterna i luftrummet och har inte heller givit sitt tillstånd till detta.


7. Målet är total kontroll över jordens befolkning genom direkta precisa sprayningar av farsoter, sjukdomar etc.









Detta är ett utklipp ur  ett brev som skrevs till Svenska Regeringen av
http://www.chemtrailmonitor.org/.

Dessa sprayningar ska inte förväxlas med det som populärt kallas con-trails och är kondens efter reguljära flygplan och bildar ispartiklar som efter hand smälter av solens värme.
Chem-trails eller aerosolspridningen i luftrummet är av annan art och har längre och tjockare spår (trails) som sprider ut sig över himlen som ett vitt täcke under dagarna.

Med anledning av flera års nästan dagliga sprayningar och ingen information om detta till oss medborgare krävs en förklaring från regeringen, då frågorna är många och effekterna av spridningen av aerosol i vårt luftrum är en katastrof.
NASA har på senare år medgett att man sprayar i USA men inte vad.
Anledningen till sprayningar av aerosol är enligt NASA att man vill få bukt med växthuseffekten  

Det som faller ner över oss har fastställts av Lunds Universitet, och Clifford Carnicom samt ett antal andra oberoende forskare vara bl.a : Barium, Titanium, Calcium, Magnesium, Aluminium, och Mycoplasma bl.a annat.
Dessa ämnen är förekommande i ”chemtrails”, men det finns fler farliga komponenter.

Forskaren Clifford Carnicoms hemsida www.carnicom.com  ger en skräckinjagande bild av dessa ämnens effekter på människor, (dödsfall finns rapporterade) och även dess olika användningsområden tillsammans med andra projekt så som HAARP.
(High Frequency Active Auroral Research Program).

Den europeiska motsvarigheten och samarbets-partnern är EISCAT (European Incoherent SCATter) beläget i Kiruna.

När gick Svenska Regeringen med på och när lämnades klartecken för spridning av aerosol kemikalier/metaller över landet och kränkande av vårt luftrum?

Varför informeras inte Svenska Folket om denna spridning, dess följdsjukdomar samt negativa inverkan på vårt immunförsvar?

Vad är anledning till denna spridning av metaller/kemikalier?


Källa: http://www.chemtrailmonitor.org/  ,  http://www.youtube.com/


VÄNTAR PÅ SVAR!

Kommentarer
Postat av: Malin

Detta är läskigt. Usch, jag ryser när jag läser det:O

2010-04-15 @ 17:56:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback